Перейти до основного вмісту
Гарантії у SEO з медичною точністю

Тема гарантій у SEO вже обговорювалася +100500 разів і все одно вона відкрита та актуальна досі. На написання посту мене спонукало відвідування клініки і підготовка до лазерної корекції зору. Чому і до чого тут гарантії думаю багато хто вже зрозумів. 

Хто хоч раз стикався з приватними клініками та підписання з ними договорів на лікування звертали увагу на те, що жодних гарантій ні на що вони не дають, і практично всю відповідальність за ускладнення з себе знімають. Як мені сказав лікар, гарантії можна дати тільки на складання автомобіля, а тут їх бути не може.

Причому тут SEO? Справа в тому, що SEO спеціалісту як і доктору доводиться працювати в умовах, коли результат залежить не тільки від твоїх дій, які ти можеш до речі виконати максимально якісно з точки зору своєї спеціальності, але і від третьої сторони, за якою і буде останнє слово. У лікарів такою стороною (силою) може виступати особливості організму, які не можливо прорахувати і передбачити, зовнішні фактори, навіть воля Божа :) У SEO такою стороною є пошукова система.

Гарантію можна дати на створення сайту, на запуск реклами, на те, що тобі зроблять укол і.т.д. але не можливо дати гарантію на те, коли останнє слово не за тобою, і коли сотні і тисячі змінних впливають на успішність твоєї роботи. Працюючи в таких умовах хороший фахівець ніколи не зможе дати 100% гарантій, а якщо їх дають, швидше за все вам просто брешуть. 

ПІдписка

Про автора

Автор цього блогу. У SEO понад 10 років. Окрім SEO цікавлюся всім, що пов'язано з технологіями та заробітком в інтернеті про що й стараюся ділитися з читачами.